Home » Auto » Marele picnic Dacia 2014

Marele picnic Dacia 2014

Dacia nu mai e de mult o marcă locală care să ofere o tehnologie depășită și ieftină. Dacia este o marcă globală ce oferă motoare de ultimă generație, foarte fiabile și economice.

Marele picnic Dacia 2014

În ciuda vremii capricioase, cea de-a șasea ediție a marelui picnic Dacia a reunit aproape 14 000 de persoane în ziua de duminică, 29 iunie, pe Domeniul Courson din regiunea pariziană.

Dacia Logan 2

Dacia Logan 2


Peste 3100 de autovehicule Dacia au fost folosite duminica trecută pentru o ieșire cu familia într-un peisaj deosebit. Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să petreacă momente dintre cele mai plăcute la numeroasele animații gratuite organizate pentru copii și adulți, iar programul zilei s-a încheiat cu un concert foarte apreciat de participanți al artistului francez Christophe Maé.
Dacia ocupă în Franța locul 4 la vânzările de mașini către persoane fizice, devansând multe dintre modelele germane și japoneze.

Marele picnic Dacia în Franța 2014

Etichete: , , ,
Postat de in data de 19 iulie 2014. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>