Hyundai Ioniq Electric 2020 va veni cu autonomie mărită

Hyundai Ioniq 2017

Anul acesta a existat o tendință generală a producătorilor auto de a mări autonomia modelelor electrice. Automobilele electrice din anii următori vor avea o autonomie reală cuprinsă între 400 și 500 de kilometri, valori care vor da mai multă libertate proprietarilor care vor să renunțe la motoarele tradiționale.
Odată cu introducerea Kona Electric, primul automobil electric Hyundai de pe piață, Ioniq Electric a părut puțin neglijat de producător. Veștile noi sunt îmbucurătoare. Viitorul Ioniq Electric ce va fi lansat în anul 2020 va primi o autonomie mai mare.
Ca să ne facem o idee, Hyundai Ioniq Electric are o autonomie de 198 de kilometri, în timp ce Kona Electric ajunge la 413 kilometri. Noul Ioniq Electric din anul 2020 ar putea avea o autonomie de 240 de kilometri sau chiar mai mult. Automobilul va trebui să concureze cu modele precum Tesla Model 3 și Nissan Leaf 2019, iar Hyundai nu va sta cu mâinile în sân în ceea ce privește acest model. Automobilele enumerate mai sus au prețuri de plecare cuprinse între 30.000 și 40.000 de dolari, înainte de aplicarea de taxe și subvenții. Toate se bat pe același tip de cumpărător, iar în acest caz imaginea mărcii și serviciile sunt cele care contează cel mai mult atunci când specificațiile sunt aproximativ la fel.

Hyundai Ioniq Electric
Hyundai Ioniq Electric