Guvernul României va folosi automobile Dacia

Dacia Duster 3

Prim-Ministrul României, domnul Marcel Ciolacu, a fost impresionant de calitățile noului model Dacia Duster.

„Am fost impresionat de nivelul de tehnologie, de organizare. Trebuie să felicităm management-ul și faptul că Renault continuă să investească în această platformă industrială. Felicit aproape 12.500 de oameni care lucrează în schimburi pe această platformă industrială. Alte 1.500 de companii au de lucru prin comenzile date de la Dacia. De data aceasta vorbim de 150.000 de oameni și vorbim de comenzi de 2,2 miliarde de euro.

Este unul din motoarele economice ale României, 10% din exportul României este asigurat de Dacia. Astăzi cu mândrie am aflat că am reușit să-i batem și pe italieni la ei acasă, cu adevărat, nu la fotbal, la mașini vândute pe teritoriul Italiei. Am făcut un drive-test, noul model de Duster, cum ar fi spus fiul meu acum câțiva ani, este bestială! Și o să profit de aceată ocazie să fac un anunț foarte clar.
Din acest moment Guvernul României și premierul României, va folosi un singur brand, respectiv, Dacia! Brand-ul Guvernului României principalul producător de autoturism. Mașina mea ca și premier din acest moment o să fie Dacia Duster”, a declarat Prim-Ministrul României, domnul Marcel Ciolacu.