Gama BRAVIA este eco

Pentru primăvara 2009, Sony prezintă cea mai ecologică serie de televizoare LCD BRAVIA. Cu un consum de energie diminuat cu 20-30% faţă de gama BRAVIA lansată anul trecut, noua serie reduce semnificativ cantitatea de energie utilizată, fără a compromite performanţele extraordinare ale imaginilor Full HD redate.
Seria WE5 din noua gamă eco BRAVIA stabileşte noi standarde pentru reducerea consumului de energie. Dotată cu funcţii de conservare a energiei, noua serie de televizoare LCD consumă cu peste 50% mai puţină energie decât modelele anterioare.
Disponibilă în două variante de diagonale (40 inci, 46 inci), seria BRAVIA WE5 reprezintă, la momentul actual, una dintre cele mai ecologice game de televizoare HD.
Iluminarea cu ajutorul unei noi lămpi fluorescente catodice microtubulare este secretul performanţelor uimitoare de reducere a energiei consumate de noile televizoare, fără a compromite experienţa vizionării imaginilor remarcabile redate de televizoarele BRAVIA.

Sony Bravia
Sony Bravia

Gama de produse WE5 marchează începutul unei noi serii de inovaţii ecologice, marca Sony. Pentru prima dată disponibil la televizoarele Sony BRAVIA, senzorul pentru detectarea prezenţei este capabil de să identifice căldura umană şi mişcările din perimetrul apropiat al ecranului. În cazul în care utilizatorul părăseşte camera pentru un timp scurt – în timpul pauzelor de publicitate, de exemplu – senzorul activează modul economic “picture off”, fără afişarea imaginii, însă cu sonorul pornit. Imaginea va fi reafişată în momentul întoarcerii utilizatorului în cameră. În cazul în care senzorul nu detectează nicio mişcare – atunci când utilizatorul adoarme în faţa ecranului –, televizorul va intra în modul standby după 30 minute.
 
Totodată, televizoarele din noua serie BRAVIA dispun de un comutator pentru conservarea energiei. În timp ce alte televizoare consumă o cantitate mică de energie chiar şi atunci când sunt în modul standby sau complet deconectate, comutatorul strategic amplasat permite deconectarea în totalitate a televizoarelor din seria WE5. În momentul pornirii acestuia, televizorul va reveni instantaneu la setările anterioare. Aceasta reprezintă o alternativă mult mai convenabilă utilizatorului decât deconectarea televizorului pentru timpul de neutilizare.
Seria WE5 dispune de un manual de utilizare uşor accesibil, electronic, afişat pe ecranul televizorului, nemaifiind necesară printarea instrucţiunilor pe hârtie.
Pe lângă eficienţa energetică oferită, seria WE5 asigură reproducerea perfectă a imaginii filmelor, emisiunilor şi jocurilor preferate. Ecranul LCD Full HD 1080p este completat de noul procesor de imagine BRAVIA Engine 3 care corectează, filtrează şi optimizează calitatea imaginii pentru a reduce zgomotul de imagine, simultan cu redarea unui contrast uimitor şi a unei game de nuanţe excelente. Tehnologia Motionflow 100Hz, alături de acţiunea tehnologiei IB Reduction (Image Blur Reduction), dublează numărul de cadre pe secundă afişat pentru o reproducere mai fidelă a mişcării de pe ecran.

Lasă un răspuns