DS Automobiles devine o marcă 100% electrică

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Din 2019, toate modelele DS au fost electrificate, iar începând cu 2024, toate modelele noi lansate de marca DS Automobiles vor fi 100% electrice. Încă de la lansarea sa, DS Automobiles s-a aflat în fruntea electrificării, cu o gamă de vehicule 100% electrificate comercializate începând cu anul 2019. Grație modelelor DS 3 CROSSBACK E-TENSE 100% electric, DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 9 E-TENSE plug-in hybrid cu o putere cuprinsă între 225 și 360 CP, toate modelele DS sunt oferite cu motorizări electrificate.

Începând cu 2024, DS Automobiles își va consolida oferta odată cu comercializarea modelului DS 4 în versiune 100% electrică. Marca va prezenta apoi un nou model, inaugurând primul program 100% electric al Grupului Stellantis, bazat pe platforma STLA MEDIUM. Echipat cu o baterie de înaltă capacitate, de până la 104kWh, pentru o autonomie de 700 kilometri, acest viitor model va oferi o tehnologie și un rafinament de excepție, cu specificații tehnice adaptate nevoilor clienților mărcii DS Automobiles.

Pe lângă dezvoltarea ofertei de motorizări, marca DS Automobiles și-a stabilit obiectivul de a reduce amprenta de carbon, în cadrul procesului inițiat de Stellantis. Ca parte a implicării în tranziția energetică, vor urma și alte proiecte de cercetare ambițioase, prin dezvoltarea de materiale inovatoare.