Citroën AMI disponibil în România

Citroen Ami One

AMI este un răspuns practic la noile așteptări în materie de mobilitate pe distanțe scurte: permite accesul facil în centrul orașelor, oferind mijloace de micro-mobilitate pentru toată lumea. Este o alternativă reală la scutere, biciclete, mopede și la transportul public, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital.

Urâtă dar practică!

AMI – 100% ëlectric nu are echivalent în peisajul mobilității. Citroën prezintă o experiență de mobilitate 100% electrică, născută din dorința de a face această mobilitate accesibilă pentru toți.

100% ELECTRIC: zero emisii de CO2 în beneficiul tuturor și acces în centrul orașelor. Ușor de utilizat, AMI propune o rulare silențioasă cu o baterie care se încarcă în numai 3 ore de la o priză electrică standard și o autonomie de 75 Km

COMPACT ȘI AGIL: ultra-compact, cu o lungime de 2.41m și diametru al cercului de virare de 7.20m, AMI facilitează deplasările în oraș și manevrele de parcare

CONFORTABIL: mic la exterior, dar spațios la interior, AMI poate găzdui în deplin confort 2 pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit, extrem de luminos, dar protejat pe dinafară.

PERSONALIZABIL ȘI IMPUNĂTOR: AMI este o prezență unică, cu un design original și structură simetrică. Modelul oferă posibilități extinse de personalizare grație celor 4 pachete de accesorii colorate.

Automobil ce se poate conduce de la 16 ani

CONDIȚII DE UTILIZARE: poate fi condus de persoanele cu vârstă peste 16 ani cu permis de conducere B1.

ACCESIBIL: utilizabil pe toate tipurile de drum, cu excepția autostrăzilor, având viteză maximă de 45 km/h.