Home » Auto Sport » Emanuel Gyenes s-ar putea retrage din raliu Paris-Dakar

Emanuel Gyenes s-ar putea retrage din raliu Paris-Dakar

Emanuel Gyenes s-ar putea retrage din raliu Paris-Dakar din cauza unei accidentari. Acesta a prezentat pe blogul sau circumstantele in care s-a petrecut accidentul. Mani Gyenes a cazut intr-o gropa aflata la 3 km de la startul probei speciale – groapa care nu era semnalizata pe road book. In acelasi loc au cazut si alti piloti din care trei au fost accidentati grav si nu au mai putut continua cursa.

Mani a ajuns de cateva minute in bivouacul zilei a doua unde a fost transportat pentru ca medicii sa ii poate examina mai bine bratul stang accidentat in urma cazaturii de ieri dimineata.
“Sunt bine doar ma doare destul de tare mana si acum astept sa vad ce vor zice medici. Suntem trei piloti care s-au accidentat mai grav in acea gropa care nu a fost trecuta pe road book. Am avut un foarte mare ghinion si azi ca si ieri au fost probleme mari de vizibilitate din cauza prafului pe care il ridicau pilotii din fata si daca nu am avut scris pe road book ca exista la km 3 o groapa nu am avut cum sa vad din cauza prafului.
Vreau sa il felicit pe Frans pentru ca a avut o proba speciala extraordinara astazi si a reusit sa castige cea de a doua proba a Dakar-ului 2009.” a declarat Emanuel Gyenes.

Emanuel Gyenes

Emanuel Gyenes


sursa: http://manigyenes.blogspot.com/

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 5 ianuarie 2009. In categoria Auto Sport. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>