Life Care va schimba pana in 2012 intreaga flota auto a companiei cu masini Hybrid sau 100% electrice

Life Care isi anunta intentia de a schimba pana in anul 2012 intreaga flota auto: aproximativ 50 de masini ale companiei si 400 de masini ale partenerilor Life Care in 2012 cu masini hybrid, electrice sau Hydrogen.
Media de emisii CO2 per masina din flota noastra actuala este de peste 210. Dorinta noastra este sa coboram aceasta medie sub 95. Acesta va fi cu siguranta un efort deosebit, atat in ceea ce priveste costurile achizitionarii noilor masini, cat si din perspectiva schimbarii mentalitatii colaboratorilor si angajatiilor cu privire la beneficiile acestui mod de transport”, a declarat Cristian Onetiu, fondator Life Care.
Cat priveste comportamentul consumatorilor, Life Care sustine si promoveaza puternic ideea ca deplasarea urbana sa se efectueze prin mijloace non poluante: la nivel individual biciclete sau alte dispozitice electrice, iar la nivel comunitar trolebuze, metrou, sau alte mijloace noi de transport in comun nonpoluante.
„De asemenea, in momentul in care legea va permite, ne propunem ca toata energia electrica ce deserveste sediul nostru logistic la nivel de Europa, locat in Timisoara, sa fie achizitionata din surse curate. Materialele tiparite de Life Care folosesc deja in proportie de 70% materiale reciclate. Prin portalul nostru online stimulam deasemnea diminuarea printurilor si comunicarea produselor si a serviciilor noastre intr-un mod ecologic”, a mai adaugat Cristian Onetiu.

Lasă un răspuns