Dacia investeste in mediu

Logo Dacia
Logo Dacia
Dacia a investit 22 milioane euro în protecţia mediului în ultimii zece ani. Investiţia pentru protejarea mediului include peste 6 milioane euro pentru tratarea şi epurarea apelor uzate tehnologice şi menajere, precum şi aproape 3 milioane euro pentru depozitare şi reciclare deşeuri. Platforma de la Mioveni este furnizorul de apă pentru cei 30 000 locuitori ai oraşului Mioveni.
Punerea în practică a politicii de mediu este asigurată de o reţea transversală formată din 65 angajaţi. În ultimii ani, cu sprijinul reţelei de voluntari s-au plantat pe platforma de la Mioveni peste 1600 conifere, iar acţiunile de ecologizare în care s-a implicat reţeaua au avut ca rezultat colectarea a 27 tone de deşeuri.
În perioada 1 – 7 iunie Dacia participă împreună cu Agenţia Regională de Protecţie a Mediului Piteşti la activităţi educaţionale pe teme de mediu dedicate liceenilor şi studenţilor (concursuri, prezentări, acţiuni de ecologizare). Inclusiv site-ul daciagroup.com va îmbrăca o haină verde în luna iunie.

Lasă un răspuns