Scorpionul verde

Revolutia verde in domeniul auto pare a fi creata de o sumedenie de firme mici cu proiecte ciudate. Multe dintre aceste proiecte s-au dovedit insa un real succes si aici as mentiona automobilul electric Tesla Roadster.
Masinile sport cu pretentii ecologice sunt destul de putine in realitate, risipa de energie fiind unul din scopul crearii acestora. In mod sigur nu ai nevoie de 600CP ca sa te deplasezi in oras sau pe autostrada dar totusi pe posesorii acestora nu-i deranjeaza faptul ca batranii si copii trebuie sa inspire gazele de esapament generate de fitele lor.

Ronn Motor Company incearca sa indulceasca perceptia asupra autoturismului sport cu un model care se alimenteaza cu benzina si hidrogen in amestec, dupa cum declara reprezentantii companiei.
Scorpion este propulsat in versiunea de baza de un motor V6 de 3.5 litri, imprumutat de la Acura TL Type-S ce ofera 450CP in timp ce versiunea de top beneficiaza de un motor de 600CP.
Motoarele sunt alimentate de un amestec de benzina si hidrogen generat in timpul mersului prin electroliza apei iar consumul de combustibil conventional este redus.
Scorpion depaseste 300 de km/h iar timpul necesar pentru a pierde permisul de conducere pe trei luni se incadreaza sub 3.5 secunde.

Scorpion
Scorpion

Lasă un răspuns