Home » Electric » Unicicleta electrica

Unicicleta electrica

Inventatorii sunt in permanenta cautare de solutii care sa eficientizeze transportul urban. Unele idei par a nu avea nicio sansa in viata de zi cu zi, altele insa par de-a dreptul nastrusnice.
Aleksander Polutnik, un astfel de inventator care nu ezita sa apeleze la cele mai interesante solutii, a creat o unicicleta electrica. Modelul eniCycle este propulsat de un motor electric alimentat de un set de acumulatori de 1000 de wati. Daca deja va afaceti probleme cum o sa va mentineti echilibrul pe o unicicleta nu trebuie sa va ingrijorati, stabilitatea modelului este mai mare decat ati putea a crede la prima vedere, aceasta fiind prevazuta cu un giroscop ce se roteste cu viteza de 6000rpm. Viteza maxima a unicicletei create de Aleksander Polutnik este de numai 16 kilometri pe ora iar autonomia maxima de 30 de kilometri. Autonomia este mai mult decat suficienta pentru a traversa Bucurestiul de la un capat la altul iar reincarcarea, in cazul in care aveti nevoie, se face la fel de usor ca cea a unui telefon mobil.
In clipul de mai jos puteti vedea o demonstratie a posibilitatilor oferite de eniCycle:


Etichete: , , ,
Postat de in data de 22 august 2009. In categoria Electric, Gadget. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>