LEKTRI.CO va instala 24 de puncte de încărcare pentru mașini electrice

Skywell ET5

LEKTRI.CO va instala 24 de puncte de încărcare mașini electrice, pentru 12 clienți, beneficiari ai programului Electric UP.

Potrivit reprezentanților LEKTRI.CO, opt dintre cei 12 clienți activează în domeniul HoReCa – mai exact hoteluri și pensiuni – iar patru în domenii precum: clădiri de birouri, producție de indicatoare rutiere și elemente pentru siguranța circulației, producție de confecții metalice sudate și materiale de construcții, vânzare cu amănuntul și en-gros.

„Ne bucurăm să putem fi alături, în calitate de consultanți și furnizori, celor 12 companii care și-au pus încrederea în noi și să le oferim, pe lângă tot know-how-ul, și echipamente de cea mai înaltă calitate. Sperăm ca acest program să ia amploare, astfel încât tot mai multe businessuri locale să beneficieze de avantajele conferite”, a declarat Claudiu Suma, CEO LEKTRI.CO.

Printre proiectele câștigătoare, se numără: Ponton Casa Baraj – Văliug, Caraș-Severin; Club Vila Bran – Bran, Brașov; Tipca Import Export – Sic, Cluj; Man Prest – Orașu Nou, Satu-Mare; Pensiunea Cerna – Vaideeni, Vâlcea; Restaurant Apostroph – Sibiu.

„Parteneriatul cu LEKTRI.CO a fost cea mai bună decizie din momentul în care am hotărât să aplicăm pentru acest program întrucât am avut o colaborare excelentă cu echipa dedicată, care s-a implicat 100% pentru a ne aduce rezultatele dorite. Așteptăm cu nerăbdare și finalitatea acestui proiect, astfel încât clienții noștri să beneficieze cât mai rapid de infrastructura necesară pentru încărcarea mașinilor electrice”, a declarat Carmen Popa, CEO Ponton Casa Baraj.

Conform proiectelor tehnice, vor fi instalate 24 de puncte de încărcare Type 2 (1 stație cu două puncte de încărcare, fiecare de câte 43 kW/proiect) și încă două stații fast charge Tritium RTM75, de 75 kW fiecare, câte una pentru fiecare proiect de 100 kW.

LEKTRI.CO a realizat documentația integrală (cereri de finanțare, proiecte tehnice, răspunsuri la solicitările de clarificări) pentru toți cei 12 clienți menționați, iar pentru 11 dintre aceștia a depus și documentele în calitate de consultanți.