Home » Electric » Bicicleta electrică Feddz

Bicicleta electrică Feddz

Bicicletele electrice germane sunt la fel de atrăgătoare precum automobilele produse în acestă țară însă au prețuri ce alungă orice cumpărător. Germanii de la Feddz au prezentat o bicicletă complet electrică ce poate fi încărcată de la o priză obișnuită. Bicicleta este livrată în două variante, cu autonomie de 72km, respectiv 110km.

Bicicleta electrică Feddz

Bateriile pot fi reîncărcate în 4 ore dacă este utilizat un încărcător rapid sau în 7 ore de la o priză obișnuită de 230V. Autonomia este suficientă pentru a face naveta între două orașe aflate la o distață rezonabilă iar pentru cei care se grăbesc există posibilitatea de a înlocui bateria cu una gata încărcată. Bicicleta poate ajunge la viteza de 45km/h fără a avea posibilitatea de „a interacționa” cu radarul poliției rutiere.

Bicicleta Feddz

Bicicleta Feddz


Prețul bicicletei Feddz variază între 8.260 și 1.0000 de dolari, în funcție de dotări. În România această bicicletă necesită permis de conducere A1.

Bicicleta electrică Feddz


O galerie foto cu bicicleta Feddz puteți găsi la adresa: feddz.de/en-DE/galerie.aspx

Etichete: ,
Postat de in data de 30 martie 2014. In categoria Electric, Moto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>