Home » Auto » ZF anunță suspensiile cu recuperare a energiei

ZF anunță suspensiile cu recuperare a energiei

Suspensiile cu recuperare a energiei vor deveni un lucru obișnuit pe automobilele electrice ale viitorului. ZF și Levant Power Develop vor să dezvolte un sistem de supensie care produce energie din mișcarea lichidului hidraulic.
Suspensia este destul de complexă și constă într-o unitate electronică de control, o pompă electrohidraulică, un motor electric și un cilindru cu piston. În momentul în care pistonul se mișcă, fluidul este împins prin pompa conectată la motor. Curentul electric astfel obținut este transmis către acumulatori. Suspensia poate adapta garda mașinii pe fiecare roată în parte în funcție de condițiile de drum.
Sistemele de recuperare a energiei pentru automobile sunt destul de variate mergând de la recuperarea energiei la frânare până la elemente Seebeck montate pe galeria de evacuare a gazelor. Cu toate acestea, energia recuperată nu are o valoare suficient de mare pentru a îmbunătăți spectaculos randamentul vehiculului.

Suspensie cu recuperarea energiei ZF Levant

Suspensie cu recuperarea energiei ZF Levant

Etichete: ,
Postat de in data de 30 august 2013. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>