Home » Auto » Volkswagen Touareg hibrid

Volkswagen Touareg hibrid

Cum americanii nu se înţeleg prea bine cu motoarele diesel iar multe dintre benzinării nici nu au pompe pentru motorină, Volkswagen a decis să eficientizeze SUV-ul Touareg, adăugându-i un motor electric. Soluţia în sine este un compromis de natură comercială ca să atragă publicul american, ce iubeşte pe de o parte benzina, iar pe de cealaltă parte hibridele.
Un motor diesel rafinat, de producţie germană, ar fi avut un impact mai mic asupra mediului înconjurător şi în mod sigur ar fi consumat mai puţin. Volkswagen Touareg hibrid, ce va apărea pe piaţă în anul viitor, este dotat cu un motor TSI, pe benzină, de 3 litri, în 6 cilindri, ce dezvoltă 333 de cai putere. Dacă adăugam şi puterea generată de motorul electric ajungem la un total de 380 de cai. Touareg-ul hibrid consumă 9 litri la sută pe autostradă şi 11 litri în oraş.
Cele două tone şi jumătate de tehnologie germană vor fi comercializate contra unei sume ce va depăşi 44.350USD cât costă actualul Touareg TDI.

Volkswagen Touareg hibrid

Volkswagen Touareg hibrid

Etichete: , , , , ,
Postat de in data de 17 octombrie 2010. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>