Tesla Motors a instalat stația de încărcare rapidă cu numărul 500

Tesla Motors a instalat stația de încărcare rapidă cu numărul 500. Împreună cu stațiile obișnuite de reîncărcare, numărul total al acestor unități a ajuns la peste 2800. Stația cu numărul 500 a fost instalată în Moers, Germania, la 40 de kilometri de Dusseldorf.
Tesla continuă în ritm accelerat instalarea de stații rapide reîncărcare, inclusiv în țări precum Marea Britanie, Coreea de Sud, Italia, Japonia și Australia.
O stație de reîncărcare rapidă poate crește nivelul de energie din baterie la valoare de 80% în numai o jumătate de oră. Cu alte cuvinte, un automobil Tesla Model S poate călători de la un capăt la altul al Europei, bateria putând fi reîncărcată atunci când șoferul face o pauză de cafea.
După cum puteți vedea pe harta accesibilă pe următoarea pagină (http://www.teslamotors.com/findus#/bounds/65,55,34,-11,d?search=supercharger&name=europe) lumea Tesla se limitează la Statele Unite ale Americii și la Europa Occidentală, ce se termină în viziunea țărilor bogate undeva la granița Austriei.

Tesla Model S în Germania

Lasă un răspuns