Home » Auto » Stergatoare Dacia Logan

Stergatoare Dacia Logan

Stergatoarele montate din fabrica pe Dacia Logan nu sunt cele mai grozave din lume, foarte multi soferi plangandu-se de calitatea indoielnica a cauciucului. Curand am cumparat din hypermarket doua stergatoare grafitate, cu o sigura lamela, cu dimensiunea de 55cm fiecare. Problema e ca in momentul in care sunt in repaus stergatoarele se ating, sunt prea mari, ideal ar fi ca cel de al doilea, din partea pasagerului, sa fie ceva mai scurt. Faptul ca se ating nu ma deranjeaza cu nimic acestea functionand impecabil. O combinatie dintre un stergator de 55cm si unul de 53cm sau 50cm ar fi ideala.

Stergatoarele originale pentru Dacia Logan au lungimea de 50 cm fiecare insa o buna zona din parbriz ramane nestearsa. Foarte multi soferi de Logan aleg stergatoare asimetrice, cel de la sofer fiind mai mare. Eu recomand stergatoarele cu lungimi de 55cm respectiv 50cm pentru mai multa siguranta dar se poate merge si pe 53cm pentru cel din partea pasagerului.
Un singur stergator costa 9 lei, suma fiind prea mica fata de neplacerile pe care le poate aduce un parbriz murdar.

Dacia Logan face lift

Marca:
Etichete: , , , , , , , , , , ,
Postat de in data de 2011/03/20. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

One Response to Stergatoare Dacia Logan

  1. tanase

    Deci, stergatoarele de Logan au 50 de cm fiecare iar daca iau unul ceva mai mare la sofer e si mai bine. Dupa cum spui unul de 55cm ar fi ok.

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.