Sandero diesel pentru clientii romani

De maine, 24 martie, Dacia Sandero cu motorizare diesel va putea fi comandata prin intermediul dealerilor din toata tara.
Sandero diesel beneficiaza de motoarele deja cunoscute pe gama Logan, 1.5DCi 70CP si 1.5DCi 85CP.
Preturile pentru noile motorizari pornesc de la  8.950 euro (TVA inclus) pentru versiunea „Ambiance” si ajung la 11.500 euro (TVA inclus) pentru versiune „Prestige” cu motor de 1.5 litri si 85 de cai putere. Dacia Sandero in echipare Prestige dispune de aer conditionat , geamuri electrice fata-spate, oglinzi electrice cu degivrare, computer de bord cu 5 functii, airbag sofer si pasager, proiectoare ceata, inchidere centralizata cu telecomanda, ABS+AFU, radio CD 4x15W, volan imbracat in piele si jante din aluminiu.
Dacia ofera pentru noile motorizari 3 ani garantie sau 100.000 de kilometri. In viitorul apropiat pe langa cele 5 motorizari actuale va fi disponibil si motorul pe benzina de 1.2 litri si 16 supape. Constructorul pitestean are in plan sa lanseze anul viitor SUV-ul Duster bazat pe conceptul cu acelasi nume prezentat la Geneva iar in prezent se lucreaza deja la noua generatie Logan ce va prelua cel mia probabil farurile agresive cu care este echipat Duster.

Dacia Sandero
Dacia Sandero

Lasă un răspuns