Renault va aduce Fluence ZE in Romania

Declaratiile Ministrului Mediului, Laszlo Borbely, privind subventiile pentru automobile electrice au inceput sa capete contur odata cu intentia celor de la Renault de a aduce Fluence ZE in Romania. Statul roman va acorda subventii cu dedicatie francezilor de la Renault.
Intentia Ministrului Mediului, Laszlo Borbely, de a oferi pana la 5000 de euro pentru fiecare automobil electric cumparat, in conditiile unui buget sarac, poate avea un singur substrat – o subventie mascata pentru Dacia prin intermediul companiei mama.
Oricum ar fi.. e greu sa-i explici unui profesor cum de statul poate plati 5000 de euro subventie unor companii straine pentru fiecare automobil importat si vandut in Romania dar nu poate mari salariile la un nivel decent.

2 Comments on “Renault va aduce Fluence ZE in Romania”

  1. Nu era mai bine daca se subventiona transportul in comun. Eu una nu inteleg logica acestei masuri. Transportul in comun poate fi electric iar intr-un tramvai pot intra 300 de calatori.

  2. Sunt numai 5 automobile electrice care merg in Romania si 5 milioane de masini normale. Eu zic ca in 3-4 ani o sa vedem mai multe pe strada, e o chestiune de timp.

Lasă un răspuns