RACING CODE partener Legal Racing

Asociatia Club Sportiv Legal Racing Romania anunta parteneriatul incheiat astazi cu RACING CODE.
Parteneriatul are in vederea sustinera activitatii competitionale auto pentru amatori pe parcursul anului anul 2010. In scurt timp v-a fi anuntat si calendarul competitional.
RACING CODE este un nume deja consacrat in lumea tuningului, motorsportului, engineeringului auto in Romania cat si peste hotare fiind singurul tuner roman cu rezultate remarcabile si automobile fiabile.
RACING CODE ofera solutii profesionale de inalta calitate, fiind dotati cu toate sculele necesare unor interventii de calitate.
RACING CODE detine cel mai performant stand de masurare putere 4×4 , marca Mustang, acesta fiind capabil sa masoare auto si moto din majoritatea categoriilor pana la 2500cp si 400km/h.
In cadrul competitilor auto de profesionisti sau amatori sub egida FRAS automobilele setate de RACING CODE au facut diferenta, fiind situate pe locurile fruntase.
Piloti de renume, cu ar fi Titi Aur au apelat la servicile acestora obtinand rezultate pe masura.
RACING CODE optimizeaza la preturi rezonabile o gama foarte larga de automobile si motociclete inclusiv pentru uzul cotidian, obtinad performante sporite la consumuri scazute cu fiabilitate peste cea de productie de serie.

Lasă un răspuns