Orange va folosi 4 automobile Renault Zoe

Orange România va folosi patru automobile electrice Renault Zoe ca urmare a unui parteneriat încheiat cu ALD Automotive. Afacerea este făcută între două companii franțuzești, ambele cu mari investiții în România. Automobilele listate pe siteul Renault.ro au un preț estimativ de 20.900 de euro (92.747 LEI cu TVA) însă cele livrate către Orange ar putea avea mai multe dotări care cresc prețul final.
Renault Zoe are un motor electric de 88 cai putere și un cuplu de 220nm, disponibil din primul moment. Baterie este de tip litiu-ion și are o capacitate de 22KW. Mașina se poate reîncărca complet în numai 6 ore de la o priză obișnuită. Dacă este preferată o priză cu puterea de 7KWh, bateriile se pot reîncărca în numai 3 ore.
În mediul urban, autonomia automobilului este cuprinsă între 100 km şi 150 km, în funcție de temperatura exterioară și modul de utilizare.

Prezentare Renault Zoe electric

Orange România alege modelul Renault ZOE zero emisii pentru un impact redus asupra mediului. Inițiativa de a suplimenta flota auto cu acest model de automobil se aliniază programului de eficiență energetică și de reducere a emisiilor de carbon demarat în 2009 și care a avut la bază o serie de măsuri investiționale și operaționale. Astfel, în unele zone au fost instalate sisteme de alimentare solare sau turbine eoliene, iar din 2014 a fost început un amplu program de eficientizare și de modernizare a infrastructurii rețelei Orange din regiunile urbane.

Renault Zoe
Renault Zoe

Lasă un răspuns