Muzica uzinei Dacia

Dacia prezintă un clip inspirat de activitatea din uzină. Sunetele făcute de utilaje au fost transpuse într-o coloana sonoră compusă de Andrei Tatu.
Dacia reprezintă un succes mondial și principalul motiv care a determinat giganții auto să abordeze altfel modelele low-cost. România a depășit deja Italia, Belgia și Austria în ceea ce privește producția auto și amenință poziția Poloniei. Dacia a avut anul trecut o cifră de afaceri de  2,85 miliarde de euro.
Muzica uzinei Dacia


Dacia nu numai că oferă peste 16.000 de locuri de muncă în industria auto ci desfășoară în permanență proiecte sociale.
Renault România a donat apă minerală locuitorilor afectaţi de inundaţiile recente produse în judeţul Galaţi. Două camioane încărcate cu 43.000 de litri de apă au plecat marţi, 24 septembrie, de la Mioveni, iar predarea s-a făcut autorităţilor locale ale judeţului Galaţi. În anul 2012, salariații de la Dacia au donat 9.300 de litri de lapte pasteurizat locuitorilor din județele Buzău și Vrancea, puternic afectați de căderile de zăpadă.
 
Renault Tce 90
Renault Tce 90

Motorul Renault Tce 90 (foto) este fabricat exclusiv la Mioveni. Noul motor echipează modelele Dacia, Renault iar din 2014 va fi montat pe Smart.

Lasă un răspuns