Home » Auto » MINI coboara cu picioarele pe pamant

MINI coboara cu picioarele pe pamant

BMW, compania ce detine marca MINI, adapteaza masinile sale la cerintele unei piete ce sufera un regres ne mai intalnit in ultimii 70 de ani.
MINI va prezenta la targul auto de la Geneva, ce isi va deschide portile in primele zile ale lunii martie, un model mai putin pretentios.
Clubman One este propulsat de un motor de 1.4 litri si 95 de cai putere cu patru cilindri cuplat la rotile din fata printr-o cutie de viteze cu sase rapoarte.
MINI pastreaza totusi elementele tehnice ce permit realizarea unor economii insemnate mai ales in mediul urban, acolo unde pornirile si opririle sunt dese.
Masina va dispune de sistem Start/Stop si un sistem de recuperare a energiei pierdute la franare, cu toate aceste artificii consumul extraurban se ridica la valoarea de 5.4 litri la 100 de kilometri parcursi.
Din luna martie clientii europeni se vor putea ruga de motorul de 1.4 litri in fiecare depasire mai stransa, contra sumei de 13.290 lire sterline.

Mini One Clubman

Mini One Clubman

Etichete: , ,
Postat de in data de 20 ianuarie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

5 Responses to MINI coboara cu picioarele pe pamant

You must be logged in to post a comment Login

center>