Mazda lanseaza versiunea facelift a celui mai vandut roadster din toate timpurile

 
Mazda MX-5 este cel mai bine vandut roadster din toate timpurile, cu 850.000 de unitati comercializate la nivel mondial pana in prezent. Constructorul nipon lanseaza versiunea facelift a celei de-a treia generatii, aceasta urmand sa fie disponibila in Romania la un pret de pornire de 18.390 de euro cu toate taxele incluse.
Partea frontala integreaza elemente complet redesenate – spoilerul, grila radiatorului, blocurile optice si farurile de ceata, toate avand un aspect mai agresiv. Totodata, lampile de frana si spoilerul spate au fost reproiectate, inscriindu-se acum mai bine in linia generala a roadster-ului.

Mazda MX-5
Mazda MX-5

 
 
Trenurile de rulare au fost la randul lor imbunatatite. Mazda MX-5 facelift va dispune de doua motorizari pe benzina, de 1,8l si de 2l. Primul motor genereaza 126 CP si prezinta un consum mediu combinat de 7l/100 km (cu 4% mai putin decat versiunea precedenta), iar cel de-al doilea produce 160 CP si inregistreaza un consum mediu combinat de 7,4l/100km (cu 4% mai scazut). Motorul de doi litri permite un condus mai sportiv, limita superioara de turatii fiind ridicata cu 500 rpm. Doritorii vor putea alege intre doua variante de transmisie, manuala cu 5 si cu 6 rapoarte. 
sursa: Mazda

Lasă un răspuns