Logan electric de la 32.300 de dolari

Faptul ca proiectul Logan este un succes mondial cred ca stie toata lumea deja. Din Iran in Columbia si din Statele Unite ale Americii in Africa de Sud, platforma Logan este folosita pentru tot felul de automobile.
Masina conceputa de francezi pentru uzina de la Mioveni a cucerit pur si simplu publicul vest european iar acest lucru este dovedit cu cifre solide ce nu pot fi combatute de nimeni. Acum Loganul se pare ca este disponibil si pentru americani, si nu in orice forma. Automobilul livrat din uzina Dacia primeste un motor electric alimentat de baterii cu nichel ce îi ofera o autonomie de 321 de km, de doua ori mai mult decat Nissan Leaf.
Dacia electrica poate fi reincarcata in numai 30 de minute de la o statie de mare putere sau in opt ore de la priza de acasa. EnVision Motor Company, o companie din Statele Unite ale Americii, ofera Logan MCV, Logan VAN si Logan Pick-Up, toate la preturi ce pornesc de la 32.300 de dolari. Daca va ganditi ca nu ati plati 40.000 de dolari pe o Dacie electrica, nu trebuie sa intrati in panica, masina este disponibila doar pentru americani.

Lasă un răspuns