Green Car Event 2011

În perioada 24 – 26 iunie va avea loc la AFI Palace Cotroceni Green Car Event 2011, o expoziție dedicată tehnologiilor ecologice. Prima ediție a evenimentului găzduieşte în premieră pentru Europa de Est două concepte cu propulsie integral electrică pe care expozanții le aduc în România doar pe perioada Green Car Event. Conceptele sunt 100% funcționale şi vor fi la dispoziția publicului pentru a fi testate în câteva sesiuni stabilite şi anunțate după deschiderea oficială ce va avea loc vineri, 20 iunie, la orele 12:00.
Green Car Event va oferi prin tragere la sorți 50 de premii eco puse la dispoziție de expozanți constând în cursuri specifice de condus eficient şi experiențe deosebite în domeniul propulsiilor hibrid şi 100% electrice. În spațiul amenajat eco de la AFI Palace sunt expuse şi explicate modele reprezentative din oferta BMW, MINI, Mercedes-Benz, smart şi Lexus. La invitația de a promova un viitor mai curat au răspuns afirmativ Michelin, Harmony Design şi VB Leasing ca partener principal al evenimentului.
Update

Evenimentul a fost destul de sarac lasand impresia de neprofesionalism. Au fost prezente numai doua modele electrice, un Smart si un Mini-E, alaturi de cateva masini de lux. Din cauza ploii, organizatorii au tinut automobilele inchise iar vizitatorii nu au putut vedea motoarele si bateriile, principalele atractii ale prezentarii.

2 Comments on “Green Car Event 2011”

Lasă un răspuns