General Motors va prezenta la Detroit noul Chevy Equinox

Salonul de la Detroit se apropie cu pasi repezi iar infuzia de capital realizata de guvernul american pentru resuscitarea General Motors ii da posibilitatea companiei sa se afirme pe plan international cu noi modele si motorizari.
Daca legile pietei sunt facute doar pentru caini, nu si pentru catei, asa cum Grigore Alexandrescu spunea intr-una din fabulele sale, si aici va amintiti probabil de protestele Comisiei Europene la privatizarea uzinei de automobile Craiova, ei bine aceiasi comisie inchide ochii cand e vorba de ajutoare masive, directe catre companii private, occidentale insa.
General Motors va prezenta la Detroit, gratie sumelor cu multe zerouri platite din taxele contribuabilului american, noul Chevrolet Equinox , un SUV dotat cu motoare mai blande si mai eficiente energetic. Cel mai probabil, noul autoturism va beneficia de motorizarile cu patru si sase cilindri cu injectie directa. Propulsorul in patru cilindri ofera 180 de cai si 320nm la o capacitate de 2.4 litri in timp ce motorizarea in sase cilindri dispune de 255 de cai scosi din 3000cc.
In anul 2009 General Motors va avea in portofoliu 8 motoare cu injectie directa si 38 de modele auto, din care 18 vor fi destinate pietei din America de Nord.

Chevrolet Equinox
Chevrolet Equinox

One Comment on “General Motors va prezenta la Detroit noul Chevy Equinox”

Lasă un răspuns