Delphi – simulările de Condus Automat în cadrul CES din anul 2015

Fiind unul dintre puţinii furnizori de automobile care pot furniza portofoliul extins necesar pentru vehiculele din ziua de azi și de mâine, Delphi  va prezenta cele mai recente tehnologii in domeniul siguranţei active şi al conectivităţii automotive în cadrul următorului eveniment internațional dedicat Dispozitivelor Electronice de larg Consum din anul 2015 – Consumer Electronics Show.

  • Vehicule cu sisteme de conducere automată echipate cu cele mai recente tehnologii de siguranța activa și programe inteligente pentru şofatul în lumea reală. Demonstraţiile voravea loc pe străzile din Las Vegas începând cu Gold Lot aflat în proprietatea Las Vegas Convention Center şi simulări statice la standul Delphi.
  • Conectivitate integrată extinsă care funcţionează întotdeauna pe măsura aşteptărilor clienţilor. Conectare fără erori la terminale electronice „smart” care răspunde nevoilor clienţilor cu opţiuni built-in, brought-in şi plug-n-play.
  •  Recunoaştere vocală care permite şoferilor pur şi simplu să „vorbească” cu autovehiculullor prin intermediul unui limbaj natural, asigurând o performanţă rapidă şi precisă.
  • Recunoaşterea gesturilor şi tehnologii de contact vizual care amplifică modalităţile prin care şoferii se pot conecta în siguranţă la autovehiculelor lor prin intermediul tehnologiilorDelphi.
  • Tehnologii care monitorizează starea şoferului, precum nivelul atenţiei şi care reduc în mod inteligent din activităţi atunci când există riscul ca acesta să fie distras.
  • Sisteme de încărcare wireless care permit dispozitivelor precum telefoane sau tablete să se încarce fără a fi conectate prin cablu.
Injector Delphi
Injector Delphi

Lasă un răspuns