Delphi prezintă noile sisteme diesel Common Rail pentru vehicule comerciale

La evenimentul IAA Commercial Vehicles din Hanovra, Germania, Delphi Automotive va prezenta noua familie de sisteme modulare diesel common rail pentru aplicații medium-duty și noile sisteme de injecție directă de înaltă presiune pe gaz pentru aplicațiile heavy-duty.
Compania va detalia planurile sale tehnice pentru următoarea generație de sisteme de combustibil pentru categoria heavy-duty și cea medium-duty, care vor ajuta semnificativ clienții Delphi, pentru a-șiîmbunătăți economia de combustibil.
Noua familie de sisteme Delphi diesel common rail de înaltă performanță pentru categoria mediu-duty asigură un nivel ridicat de control al combustibilului la presiuni de până la 2400 bari pentru a ajuta producătorii de vehicule să atingă performanță, precum și cerințele planificate privind reglementările de emisii la nivel mondial. Designul modular utilizează elemente comune pentru a oferi scalabilitate considerabilă, în timp ce gama complexă de arhitecturi permite integrarea accesibilă pe motoarele existente.
Bazat pe cel mai nou design Delphi, asigurând scurgeri minime, noile injectoare solenoid ale sistemului permit separarea foarte mică dintre evenimente, asigurând un control excepțional de precis al combustibilului, îmbunătățind economia de combustibil, emisiile și zgomotul. Sistemul medium-duty intră în producție în 2016.
Delphi va prezenta în premieră a doua generație a injectorului HPDI pe gaz natural, co-dezvoltat alături de Westport Innovations Inc. Această tehnologie de ultimă generație va oferi producătorilor de camioane la nivel mondial economie sporită de carburant și va intra în producție în 2016.

Injector Delphi
Injector Delphi

Lasă un răspuns