Home » Auto » Jeremy Clarkson a fost atacat cu pietre în Argentina

Jeremy Clarkson a fost atacat cu pietre în Argentina

Prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson, a fost atacat cu pietre în Argentina. Jeremy Clarkson este cunoscut prin remarcile sale acide și prin limbajul considerat neadecvat în unele culturi.

În Argentina, Jeremy Clarkson, a condus un automobil Porsche cu numărul de înmatriculare H982 FKL. Prezentatorul făcea o referire clară la războiul din anul 1982 dintre Argentina și Marea Britanie privind Insulele Falkland.

Jeremy Clarkson a fost atacat cu pietre în Argentina

Conform declarațiilor date de Juan Manuel Romano, un oficial din orașul Ushuaia, regiunea Tierra del Fuego, echipa de televiziune din Marea Britanie a luat decizia de a pleca din Argentina.

Jeremy Clarkson este acuzat de multe de mai multe remarci rasise. În anul 2014, Jeremy Clarkson și-a botezat câinele negru Didier Dogba, după numele fotbalistului de culoare care a evoluat pentru Chelsea Londra. În general, BBC tolerează remarcile controversate și se bucură de audiența pe care o aduc cei trei prezentatori Top Gear.

Porsche Panamera

Porsche Panamera

Marca:
Etichete: ,
Postat de in data de 2014/10/04. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.