Delphi oferă noi tehnologii de injecție cu presiuni de până la 3000 de bari

Delphi Automotive a început producţia unor tehnologii common rail pentru echipamentele cu injecţie utilizate pentru vehiculele de mare tonaj, care vor satisface cerinţele Euro VI şi alte standarde impuse la nivel global în ceea ce priveşte emisiile.
Noile sisteme pun la dispoziţie 3 tipuri de arhitecturi la alegere, permiţând producătorilor să aleagă cea mai bună soluţie pentru motoarele lor: sistemul common rail convenţional cu o pompă compactă şi alta integrată pentru transfer (F2R) şi alte două sisteme cu pompe de distribuţie; F2E pentru pompe acţionate prin camele superioare ale motorului şi F2P pentru pompe acţionate electronic, montate pe un arbore cu came, separat. Sistemele funcționează la o presiune de până la 2700 bari.
De acum şi până la jumătatea anului 2013, vom lansa în producţie toate cele 3 tipuri de arhitecturi de sisteme, pentru realizarea diferitelor tipuri de motoare pentru clienţii noştri, motoare cu o capacitate de la 9 până la 16 litri. Delphi are asigurate trei contracte pentru aceste sisteme, cu o valoare ce se aşteaptă să depăşească 3,7 miliarde de euro, “ a declarat David Friday, director al Diviziei Diesel pentru Heavy-Duty.
Delphi furnizează în prezent sisteme care sunt capabile să opereze la o presiune de 3000 de bari şi analizează posibilitatea atingerii unor presiuni şi mai mari.

Injector Delphi
Injector Delphi

Lasă un răspuns