Home » Auto » Dacia face donatii comunelor din care provin salariatii sai

Dacia face donatii comunelor din care provin salariatii sai

Dacia a donat Consiliului Judetean Arges 250 de calculatoare si o cantitate semnificativa de mobilier – 124 de birouri si 118 dulapuri. Prin intermediul Consiliului Judetean, acestea au fost distribuite primariilor din 17 comune argesene, unde locuiesc majoritatea salariatilor Dacia. Materialele donate au fost recuperate in urma reinnoirii mobilierului si a lotului de calculatoare utilizate pe platforma Mioveni. 
Toate calculatoarele donate sunt de generatie Pentium 4 si au instalat sistemul de operare Windows XP. Fiecare unitate de lucru include toate componentele necesare pentru a putea fi utilizate: unitate centrala, monitor de 17”, tastatura si mouse. 
Acestea, impreuna cu mobilierul, vor ajunge in scolile din comune pentru a ajuta la instruirea celor mici.
Cele 17 comune care au beneficiat de sprijinul Dacia sunt: Balilesti, Barla, Boteni, Cosesti, Domnesti, Harsesti, Hartiesti, Leordeni, Lunca Corbului, Mozaceni, Ratesti, Raca, Rociu, Titesti, Uda, Vedea si Vulturesti.
 

Dacia

Dacia

Etichete: , , ,
Postat de in data de 28 aprilie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

2 Responses to Dacia face donatii comunelor din care provin salariatii sai

You must be logged in to post a comment Login

center>