Dacia face donatii comunelor din care provin salariatii sai

Dacia a donat Consiliului Judetean Arges 250 de calculatoare si o cantitate semnificativa de mobilier – 124 de birouri si 118 dulapuri. Prin intermediul Consiliului Judetean, acestea au fost distribuite primariilor din 17 comune argesene, unde locuiesc majoritatea salariatilor Dacia. Materialele donate au fost recuperate in urma reinnoirii mobilierului si a lotului de calculatoare utilizate pe platforma Mioveni. 
Toate calculatoarele donate sunt de generatie Pentium 4 si au instalat sistemul de operare Windows XP. Fiecare unitate de lucru include toate componentele necesare pentru a putea fi utilizate: unitate centrala, monitor de 17”, tastatura si mouse. 
Acestea, impreuna cu mobilierul, vor ajunge in scolile din comune pentru a ajuta la instruirea celor mici.
Cele 17 comune care au beneficiat de sprijinul Dacia sunt: Balilesti, Barla, Boteni, Cosesti, Domnesti, Harsesti, Hartiesti, Leordeni, Lunca Corbului, Mozaceni, Ratesti, Raca, Rociu, Titesti, Uda, Vedea si Vulturesti.
 

Dacia
Dacia

2 Comments on “Dacia face donatii comunelor din care provin salariatii sai”

  1. 250 de calculatoare sunt suficiente pentru a dota 10 laboratoare de informatica din scoli si licee. Calculatoarele sunt P4, deci ar trebui sa fie suficiente pentru a rula un Windows XP cu MS Office. Oricum frumos din partea lor, au dovedit ca fac o investitie serioasa in Romania si nu sunt o firma venita sa mai vanda o fabrica la fier vechi si sa incaseze banii. Din pacate e singura companie auto care face treaba in Romania, asteptam cat mai curand primul Ford craiovean.

Lasă un răspuns