Dacia exportă către Algeria cu nava A Ladybug

Dacia vinde cele mai multe automobile în Franța, circa 84.522 automobile în anul 2012. Francezii consideră Dacia un Renault mai ieftin, au o rețea de service dezvoltată și au toate motivele să aleagă Dacia.
A doua piață pentru Dacia este Germania. Nemții sunt raționali și pragmatici iar criza i-a făcut să fie mai precauți cu cheltuielile. Drep urmare, Dacia vinde 46.590 de automobile pe an în Germania.
A treia piață de desfacere pentru Dacia este Algeria. Economia Algeriei este în plină dezvoltare iar Dacia este cea mai ieftină mașină (nouă). În Algeria se vând circa 41.710 de automobile pe an.
Vineri, 5 aprilie 2013, nava „A Ladybug” a plecat din portul Constanţa către Algeria, încărcată cu 6.000 de automobile Dacia.

Nava „A Ladybug” este specializată în transportul automobilelor- vezi videoTrenurile cu automobile Dacia care se îndreaptă spre portul Constanța sunt impresionante. Fiecare tren aduce în contul celor de la Dacia sume de ordinul milioanelor de euro, ce sunt distribuite mai departe în economie. Industria auto din România este unul dintre sectoarele de care putem fi mândri.

Tren ce transportă automobile Dacia


Dacia Duster
Dacia Duster

Lasă un răspuns