Borsec a ales Dacia

Automobile Dacia a incheiat un contract cu compania Romaqua Group Borsec ce prevede achizitionarea de catre aceasta din urma a unei flote de 180 de vehicule Sandero. Livrarea vehiculelor se va face esalonat, iar prima transa a fost predata miercuri, 6 octombrie. Colaborarea va continua si in cursul anului 2011, când sunt prevazute noi achizitii.
Livrarea celor 180 de vehicule Sandero se realizeaza prin intermediul agentului autorizat Dacia „Meridian Sud”, unul din cei noua agenti pe care marca Dacia ii detine la nivelul capitalei.
Modelele Dacia Sandero achizitionate de Romaqua Group Borsec sunt dotate cu motorul economic de 1.2 litri 16V 75 CP, deja aliniat normelor de poluare Euro 5. Printre echipari se numara ABS cu EBV si asistenta la frânarea de urgenta (AFU), airbag-uri pentru sofer si pasager, radio CD 2x15W, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie si aer conditionat. Vehiculele urmeaza sa fie utilizate de catre agentii de vânzari Romaqua Group Borsec care isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul tarii.
Automobilele Dacia sunt ieftine si fiabile reprezentand cea mai buna optiune pentru taximetisti, firme dar si pentru persoanele cu venituri mici si medii.

Lasă un răspuns