BMW i3 intră în serviciul de carsharing DriveNow

Serviciul de carsharing DriveNow a început extinderea flotei de automobile din Londra cu noul BMW i3. Începând din 18 mai, clienţii programului DriveNow din Londra au acces la 30 de automobile BMW i3. Evenimentul marchează demararea unui proiect de introducere a BMW i3 în flota de modele DriveNow din oraşele din Europa.
DriveNow este un serviciu necentralizat, care dă clientului posibilitatea să recepţioneze şi să părăsească un automobil fără a fi nevoie de un reprezentat al serviciului şi oriunde în oraş, în zonele de parcare stradală. Pentru aceasta are nevoie doar de un card de acces.
Odată cu introducerea BMW i3 în flota din Londra, utilizatorii DriveNow au acces la aproximativ 12 staţii de încărcare pentru toată zona de operare.
În Londra, eCarsharing nu oferă doar avantajul decongestionării traficului urban şi a reducerii emisiilor. Utilizatorii au acces în centrul oraşului fără a fi nevoie să plătească faimoasa taxă londoneză, rezervată strict automobilelor cu motor cu ardere internă.

BMW i8
BMW i8

Tagged

Lasă un răspuns