Home » Auto » Bateriile cu plumb ar putea fi soluția pentru automobilele hibrid

Bateriile cu plumb ar putea fi soluția pentru automobilele hibrid

Prețul automobilelor electrice continuă să rămână ridicat deși se vorbește despre producția în masă a automobilelor electrice. Prețurile mari ale automobilelor electrice dăunează vânzărilor și descurajează orice companie care și-ar dori să investească în stațiile de reîncărcare.
Advanced Lead Acid Battery Consortium (ALABC) oferă o soluție ieftină cu mari șanse de a se răspândi în industria auto. Compania propune un sistem hibrid cu baterii cu plumb care nu ar crește prea mult costurile generale ale vehiculului. În acest sens ALABC a prezentat un vehicul demonstrativ care dovedește eficiența tehnologiei. Bateriile cu plumb alimentează sistemul hibrid și crește performanțele generale la pornirea de pe ploc. Dacă este combinată cu un sistem start/stop într-un vehicul de oraș, tehnologia hibrid își arată avantajele în economia de combustibil.
Advanced Lead Acid Battery Consortium (ALABC) și asociația Controlled Power Technologies (CPT) propun această tehnologie către producătorii europeni. Sistemul este disponibil în variante de 12V, 24V și 48V.

Celule baterie litiu-ion sb-limotive

Celule baterie litiu-ion sb-limotive

Etichete: , ,
Postat de in data de 30 iunie 2013. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>