Home » Auto » Automobile electrice pentru Irlanda

Automobile electrice pentru Irlanda

Ministrul energiei din guvernul irlandez, Eamon Ryan a anuntat primi pasi majori in electrificarea transportului in Irlanda. Colaborarea intre guvern, furnizorul de acumulatori ESB si alianta Renault-Nissan va face ca in urmatorii doi ani primele automobile electrice sa circule pe strazile din insula. Pana in anul 2020, 10% din vehiculele care circula pe strazile Irlandei ar trebui sa fie electrice. Particularitatile tari o recomanda pentru un asemenea proiect.
Irlanda este o insula ce masoara aproximativ 450×250 kilometri iar autonomia limitata a modelelor electrice nu ar trebui sa constituie o problema. Distanta intre capitala Dublin si al doilea oras ca marime, Cork este de numai 257 kilometri si ar putea fi parcursa de un automobil electric fara sa stationeze pentru o noua reincarcare. Alianta Renault-Nissan va livra o serie de automobile electrice si in statul Israel. Insulele si statele insulare unde transportul terestru este limitat, cum ar fi: Cipru, Malta, Irlanda, Feroe, Islanda, etc sunt canditatii perfecti pentru automobilele electrice.
 

Renault Laguna Coupe

Renault Laguna Coupe

Etichete: , , , , ,
Postat de in data de 4 aprilie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

One Response to Automobile electrice pentru Irlanda

You must be logged in to post a comment Login

center>