Home » Auto Sport » Dacia Duster castiga ultima etapa din Trofeul Andros

Dacia Duster castiga ultima etapa din Trofeul Andros

Trofeul Andros, competitia de viteza pe gheata desfasurata in Franta,s-a incheiat sambata, 5 martie, cu o Super Finala onorifica pe Stade de France. Castigatorii ultimei etape a sezonului 2010-2011 au fost Alain Prost si Dacia Duster Ice, vehiculul de competitii dezvoltat de Renault Sport Technologie, care a concurat de la egal la egal cu BMW seria 1 si Skoda Fabia.

Dacia Duster Ice, vehiculul de competitii care a tinut piept unor adversari precum BMW, Skoda, Fiat, Toyota, are sub capota un motor V6 3.0l 24v 350 CP dezvoltat de Alianta Renault-Nissan, dispune de o cutie de viteze de 6 rapoarte, amortizoare modificate, 4 roti motrice si este echipat cu un diferential autoblocant cu alunecare limitata. Dacia Duster Ice este rezultatul colaborarii dintre Renault Sport Technologie si Tork Engineering.

Alain Prost are in palmares 4 titluri de campion mondial cu echipele McLaren si Williams Renault, 51 de victorii, 41 de recorduri de viteza si 33 de plecari din pole position.

Marca: ,
Etichete: , ,
Postat de in data de 2011/03/08. In categoria Auto Sport. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.