KTM si Universitatea FH JOANNEUM prezinta sase concepte inovatoare

Austriecii de la KTM au fost incurajati de parerile pozitive la adresa ultimului vehicul pe patru roti prezentat de companie si au decis sa colaboreze cu Universitatea FH JOANNEUM pentru a crea ale concepte menite sa sustina imaginea favorabila de care acestia se bura.
In total au fost create sase vehicule din care doua se remarca in mod evident. Constructia acestora este simplista si nu se evidentiaza prin elemente tehnologice complexe, singurul scop fiind cel de sustinere a vanzarilor. KTM a cochetat cu ideea de a realiza vehicule pe petru roti iar acest lucru s-a vazut inca de la realizarea roadsterului X-Bow.

KTM sr 85 Deuce
KTM sr 85 Deuce

sr 85 deuce este un vehicul off-road, usor, cu un singur loc vopsit in culorile traditionale ale companiei ce ruleaza pe electricitate. KTM 360° este o motocicleta electrica cu mari sanse de a fi trecuta intr-o forma sau alta in productia de serie.
De altfel motocicletele electrice intrunesc cateva conditii care ar putea sa le asigure succesul pe piata: sunt preferate de cei ce stau la curte si au posibilitatea sa le alimenteze la reteaua electrica, au acumulatori mai mici deci sunt mai ieftin de inlocuit iar cel mai important aspect este acela ca de regula acestea nu sunt utilizate pentru transportul pe distante lungi.
Proiectul derulat de KTM a fost sustinut de un colectiv format din: Sebastien Stassin, Phil Perez, Marc Ischepp, Christian Hahn-Wörnle (profesor), Georg Wagner (inginer), Werner Kleissner si Walter Lach.
KTM 360
KTM 360

Lasă un răspuns