Hartie reciclata de la Xerox

Xerox România aduce pe piaţă o gamă variată de hârtie reciclată, încurajând astfel companiile să-şi pună în practică principiile ECO pentru economisirea resurselor şi protejarea mediului înconjurător.
Hârtia reciclată de la Xerox poate constitui o alternativă echitabilă şi ecologică la hârtia obişnuită folosită pentru documentele de circulaţie internă din cadrul companiei. Însă, anumite tipuri de hârtie reciclată pot fi folosite şi în cazul documentelor oficiale. Astfel, pentru hârtia Recycled Supreme, produsă în proporţie de 80% din materiale reciclate, gradul de alb – unul dintre principalele criterii de definire a calităţii hârtiei – este acelaşi ca şi în cazul hârtiei obişnuite.
Din gama de produse pe care Xerox o pune la dispoziţie, utilizatorii pot alege între Recycled Supreme, produsă în proporţie de 80% din materiale reciclate şi albită printr-o metodă specială, fără utilizarea agenţilor optici, Recycled +, Recycled şi Recycled Symphony Colorată produse 100% din materiale reciclate şi certificate „Nordic Swan” pentru emisii reduse în procesul de producţie şi „Blue Angel” pentru protejarea mediului.
Xerox Romania colaborează la nivel naţional cu 3 distribuitori şi 33 de reselleri autorizaţi de la care se pot achiziţiona toate aceste tipuri de hârtie.

2 Comments on “Hartie reciclata de la Xerox”

  1. In compania in care lucrez a fost de asemenea implementata o tentativa de reciclare a hartiei si plasticului, insa degeaba. Colegii mei nu par interesati de asa ceva, deseurile fiind colectate tot in acelasi container. Mai avem mult pana sa invatam ca daca protejam natura, ne protejam pe noi.
    Astept in continuare si alte articole si te sustin in ceea ce faci! Un pas mic in protejarea naturii, un pas mare impotriva indiferentei fata de aceasta!

  2. Managementul deseurilor inseamna in primul rand mai putina mizerie pe strada. Este o resursa ce trebuie valorificata, chiar daca din punct de vedere stric economic nu reanteaza. Poate existenta unor subventii pentru gropile de gunoi ce prelucreaza total aceste deseuri ar impulsiona putin situatia.

Lasă un răspuns