Cum să activezi God Mode în Windows?

Windows Logo

Sistemele de operare Windows sunt extrem de complexe și stufoase, iar pe măsură ce le descoperiți înțelegeți posibilitățile pe care acestea le oferă. Windows God Mode poate fi considerată o caracteristică power user sau un tips and tricks foarte util atunci când doriți să revedezi setările sistemului de operare.

Ce este God Mode în Windows?

God Mode este un folder special care reunește funcțiile utilitare din Control Panel, oferite de sistemul de operare. Prin acest truc puteți accesa cu ușurință funcțiile și puteți activa caracteristicii pe care ar trebui să le căutați separat.

God Mode poate fi activat în sistemele de operare Windows 11, Windows 10 și Windows 7, conținutul și funcțiile sale fiind ușor diferite în funcție de versiunea sistemului de operare.

Cum activez God Mode în Windows?

În primul rând trebuie să vă asigurați că v-ați conectat la sistemul de operare cu un cont cu drepturi de administrator. Mergeți mai apoi în File Explorer sai chiar pe desktop și creați un folder nou. Redenumiți acest folder în felul următor: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}. Pictograma folderului se va schimba, iar accesarea lui va conduce la afișarea unei serii lungi de programe utilitare.