Macara pivotanta produsa la Brasov

Elmas Braşov este prezentă pe piaţa românească din 1991, ca furnizor şi producător de instalaţii de ridicati. Macaraua pivotanta cu brat articulat, este un produs nou adaptat cerintelor actuale din domeniu si completeaza gama de produse si solutii oferite de producatorul regional de instalatii de ridicat – Elmas.
Produsul este fabricat la Brasov si are urmatoarele caracteristici:
– design ergonomic, echipare cu manulift Demag montat la punct fix, inaltimea de ridicare de 2000 mm, lungimea maxima a bratului de 3500 mm, unghi de rotire de 270 grade.
Inglobarea tehnologiilor actuale si cresterea competitivitatii produselor oferite este o preocupare continua pentru compania brasoveana.
Societatea este certificata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18800 şi detine certificarea CE 1798-Modul H (pentru ascensoare). Din 2005, firma produce în România o gamă completă de poduri rulante sub licenţă Demag. Compania dispune de o reţea de puncte de lucru dezvoltată în zone importante din ţară, respectiv Bucureşti, Constanţa, Ploiesti, Suceava, Timişoara, Târgu Mureş, Oradea şi Zalău.

Lasă un răspuns