Cu avionul e mai ieftin!

Transportul aerian incepe sa devina accesibil tuturor categoriilor sociale. O calatorie cu trenul de la un capat la altul al tarii nu numai ca dureaza mult mai mult dar devine si mai scumpa.
Blue Air, singura companie low-cost romaneasca, vine în perioada 15 august – 15 septembrie cu tarife mai mult decat accesibile pentru piata locala.
Pasagerii vor putea zbura pe ruta Bucureşti-Cluj Napoca si retur achitând un cost mai mic decât cel al unui bilet de tren ce circulă pe aceeaşi rută. In aceeaşi perioadă, toate persoanele care au deja un bilet de tren cumpărat pe una din destinaţiile Cluj Napoca sau Bucureşti, vor putea zbura cu Blue Air in contul biletului de tren existent, fără alt cost suplimentar.
Pentru ceilalţi pasagerii ce doresc să călătorească pe ruta Bucureşti-Cluj Napoca si retur, pot beneficia de oferta specială a Blue Air de 89 lei/segment cu taxe incluse, respectiv 132 lei/ segment cu taxe incluse pentru retur.
În perioada 15 august-15 septembrie, pasagerii care se prezintă la Blue Air cu un bilet de tren deja cumpărat pe ruta Bucureşti-Cluj Napoca sau Cluj Napoca-Bucureşti la orice agenţie proprie a companiei pot călători gratuit cu compania Blue Air pe una din aceste destinaţii, fără a plăti alt cost suplimentar.

Lasă un răspuns