Un număr de 17 automobile BMW i3 sunt disponibile pentru bucureșteni

Compania Pony Car, ale cărei afaceri au demarat în Cluj-Napoca la începutul acestui an, și-a extins activitatea în București prin oferirea în regim de car-sharing a 17 automobile BMW i3. Această ofertă de car-sharing cu automobile electrice este o noutate pentru București, 15 dintre 17 automobile BMW i3 fiind pur electrice, iar alte două beneficiind de motorul auxiliar pe benzină.

„Ne bucurăm că BMW România crede în proiectul Pony, în soluţii moderne de mobilitate, pentru că dincolo de aspectul estetic deosebit, BMW i3 se dovedeşte cea mai potrivită maşina pentru serviciile de car sharing din oraşele aglomerate cu un nivel ridicat de poluare”, Demis Ghindeanu, unul din fondatorii Pony.

Tarifele pentru utilizarea unui vehicul din flota Pony sunt stabilite prin algoritmi de calcul per minut, iar membrii au obligația să plătească aceste costuri la scadență. Structura tarifelor și prețurile stabilite includ taxa pe valoarea adăugată.

„Vrem să oferim o alternativă la automobilele din flota proprie a companiilor. Obiectivul nostru este să asigurăm un cost lunar sub nivelul unei rate de leasing. în plus, avantajul nostru este că sistemul nostru de aplicaţii oferă transparenţă, claritate şi flexibilitate. Considerăm că serviciul are potenţial de dezvoltare pentru Bucureşti şi luăm în calcul să construim formule asemănătoare şi pentru complexele rezidenţiale de la marginea Bucureştiului. După orele de program şi în weekend maşinile vor putea fi folosite şi în sistem privat”, a mai spus Demis Ghindeanu.

„BMW i3 s-a dovedit o alegere foarte interesantă pentru programele de car shring din Europa de Vest şi Statele Unite. Prin programul DriveNow, mai bine de 150.000 de clienţi au avut posiblitatea să conducă electric, acoperind deja peste trei milioane de kilometri. Suntem foarte încântaţi de colaborarea cu Pony Car Sharing care a dezvoltat un pachet de servicii modern, la nivelul celor oferite de BMW în alte părţi ale lumii”, a declarat Dana Popescu, manager în cadrul BMW România.

Pony Car are o flotă formată din 50 de automobile și un număr de 2500 de utilizatori care au efectuat peste 15.000 de curse. Extinderea acestei companii în București va duce în mod natural la mărirea flotei auto.

BMW i3
BMW i3

Tagged

Lasă un răspuns