UberGREEN va fi disponibil în București cu 20 de Renault ZOE Z.E.

Uber e un serviciu care nu-mi place din cauza faptului că refuză să plătească impozitele pe sumele câștigate din activitatea de taximetrie aici în România, unde își desfășoară activitatea. După cum știți, această corporație taxează șoferii cu 25% din venituri (procentul a mai variat între timp) iar aceste sume zboară din România către țările calde.

Renault Zoe
Renault Zoe

Corporația cu tarife mari, care nu ezită să jumulească bine clienții, pe motiv de „congestie a traficului” vine în România cu un nou serviciu. Serviciul de taximetrie UberGREEN va fi disponibil pentru început în București și va avea 20 de taxiuri Renault ZOE Z.E electrice până la finalul lunii aprilie 2018. Alegerea unei mașini electrice Renault ZOE Z.E se va putea face din aplicație. Asigurarea serviciului UberGREEN este posibilă în urma unui parteneriat încheiat între companiile Uber și eldrive (din Bulgaria). Uber dorește extinderea UberGREEN în România, cu mai multe mașini electrice în București și în alte orașe din țară.
Proprietarul mașinilor Renault Zoe Z.E. este compania eldrive, iar de la această firmă 20 de șoferi parteneri Uber utilizează aceste automobile în sistem leasing și fac curse Uber cu ele.
În acest moment prețul pentru o mașină UberGREEN este identic cu cel pentru UberSELECT (1,65 Lei/km), iar cursa minimă are un preț de 12 Lei.

Lasă un răspuns