Sistemele electronice Delphi își fac loc în mașină

Delphi Product & Service Solutions (DPSS) a anunțat astăzi în cadrul Automechanika, o creștere cu peste 400 de procente din 2010 până in prezent a ofertei sale de produse electronice pentru vehicule (EV). Piesele electronice proiectate vor reprezenta 40 % din valoarea la nivel global a vehiculelor în 2015 iar 60% din volumul de reparații în ateliere de service sunt legate de probleme electronice.
Prin introducerea consecventă a sistemelor complete de senzori, cum ar fi senzori pentru prevenirea blocării la frânare (ABS), senzori de oxigen, valve pentru recircularea gazelor de eșapament (EGR), senzori de debit (MAF) și de presiune a aerului (MAP), bobine de aprindere, pompe de combustibil și injectoare, precum și diferiți senzori de temperatură, senzori arbore cu came/cotit (CAM/CRANK), senzori detonatii, pentru toate mărcile, DPSS acoperă în acest moment peste 57 milioane de vehicule din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. În 2013 va urma o creștere exponențială prin introducerea în continuare de noi piese.
DPSS a acordat o atenție deosebită seriei de senzori, dezvoltând peste 300 de piese noi în 2012, care acoperă aplicații populare din Europa, Asia și America de Nord. În această gamă au fost incluși senzori pentru ABS, oxigen, MAF/MAP, CAM/CRANK, senzori de temperatură a lichidului de racire, accelerație și detonatii.
De asemenea, DPSS și-a îmbogățit seria de sisteme de aprindere prin adăugarea a 137 piese noi, inclusiv bobine de aprindere, pompe și module de combustibil, injectoare de combustibil, valve EGR, valve de control al aerului necirculat, corp injector și valve de evacuare și de control al uleiului. Totodată, DPSS preconizează să lanseze noi componente originale OE, inclusiv regulatoare pentru arborele cu came (CAM), dozatoare pentru aer și comutatoare pentru coloana de direcție.
Prin multiplele teste de calitate efectuate pentru fiecare produs pe care îl dezvoltă și îl produce, DPSS realizează inspecții asupra pieselor, validarea vehiculului, validarea motorului, teste de durabilitate, teste mecanice și de mediu, pentru a se asigura că toate piesele poartă marca Delphi.

Injector Delphi
Injector Delphi

Lasă un răspuns