Sealynx va produce chedere pentru Logan in judetul Arges

Sealynx Automotive Romania, producatoare de sisteme de etanseizare (chedere) pentru Logan, si-a inaugurat fabrica in Dirmanesti, judetul Arges. Uzina, care va asigura 104 locuri de munca, are o suprafata de 14.000 m2, hala de productie ocupand 8.000 m2.
Dotata cu doua linii de productie, 30 de masini de decupat si 30 de prese de vulcanizat, noua fabrica va produce sistemele de etanseizare pentru 300.000 de automobile Logan care se asambleaza pe liniile de montaj din cinci tari: Romania, Rusia, Columbia, Maroc si Africa de Sud.
Prezent la inaugurarea noii fabrici, François Fourmont, Directorul General al Grupului Renault in Romania, a declarat: “Sunt fericit ca am participat la inaugurarea acestei fabrici, care a creat deja peste 100 de locuri de munca doar ca sa inceapa sa-si desfasoare activitatea si care va continua sa completeze capacitatea inca disponibila a acestei fabrici. Aceasta societate, care detine o tehnologie foarte avansata, vine sa consolideze capacitatea personalului din Romania, astfel incat sa reuseasca sa faca din aceasta uzina una din cele mai competitive pe plan international.”
Sealynx Automotive Romania este membra a grupului Sealynx, care a investit in Romania peste 15 milioane de euro.

Dacia Logan face lift
Dacia Logan face lift

Lasă un răspuns