Home » Auto » Schimbare duza retur injector Delphi Dacia Logan 1.5 dci

Schimbare duza retur injector Delphi Dacia Logan 1.5 dci

Schimbarea injectoarelor poate fi o operatiune costisitoare din punct de vedere financiar. Bineinteles in functie de cunostintele mecanice pe care le detineti „specialistii” service-urilor auto de fitze sunt dispusi sa va taxeze cu sume considerabile.

Pe Youtube a fost postat un tutorial de reparare a unui injector Delphi pentru Dacia Logan 1.5dci. Automobilul avea 70.000 de kilometri efectuati si pornea uneori la a 10-a cheie. Dupa o operatiune simpla de 10 minute motorul functioneaza perfect.
Utilizatorul Youtube „MesterulDACIA” explica in descrierea clipului:

Secretul pe care multi il tin ascuns pentru ca fac bani grei de pe cei care platesc 600 – 700 de lei pentru reparatia unui injector consta in 5 minute de munca„.
Fiind un aspect destul de important in intretinerea unui motor turbo-diesel, asa cum este si cel montat pe Logan, voi reveni cu un update al acestui post.

Clipul postat mai jos prezinta un tutorial de reparare a injectoarelor pentru Logan 1.5dci.

Update: Pentru a veni în sprijinul celor care caută soluții la o problemă costisitoare din punct de vedere financiar, adăugăm un clip video despre verificarea și înlocuirea injectoarelor diesel. Veți vedea pas cu pas cum se verifică alimentarea cu motorină a injectorului de la pompa de înaltă presiune, cum se măsoară cantitatea de motorină pe retur, cum trebuie să verificați dacă pompa produce pilitură și de ce e important să curațați rezervorul și conductele de motorină și cum se înlocuiește un injector.

Cum se verifică și se înlocuiesc injectoarele

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 9 septembrie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

35 Responses to Schimbare duza retur injector Delphi Dacia Logan 1.5 dci

You must be logged in to post a comment Login

center>