Primul monitor LCD BenQ HD Ready – un pic mai ecologic

Primul monitor LCD BenQ HD Ready cu format 16:9 va intra pe piata din Romania.
Disponibil în nuanţele negru şi argintiu, G900HDA nu reflectă doar poziţia BenQ în domeniul sistemelor de afişare digitală a imaginii, ci şi responsabilitatea companiei pentru mediul înconjurător.
„Motto-ul nostru – Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life – este reprezentativ pentru ceea ce noua serie de monitoare HD oferă utilizatorilor,” a declarat Peter Chen, General Manager al BenQ Technology Product Center. „Prin această gamă de monitoare, BenQ demonstrează modul în care motto-ul companiei nu se referă doar la echipamente hardware şi tehnologie, ci şi la mediul înconjurător. Prin noile modele eficiente din punct de vedere energetic şi cu nivel redus de emisii sperăm să stabilim un nou standard pentru monitoarele în format 16:9 şi în domeniul responsabilităţii faţă de mediul înconjurător,” a adăugat Peter Chen.
Tehnologia BenQ de iluminare duală a ecranului are mai multe avantaje comparativ cu tehnologia convenţională de iluminare cu patru lămpi. Modelele cu diagonale de 18,5 inchi (47 de cm) îşi menţin nivelul de luminozitate de 300 cd/m2 şi rata de contrast dinamică de 10,000:1, dar au un consum total de energie de 30 de waţi, în timp ce emisiile de dioxid de carbon sunt reduse cu 25% iar cele de vapori de mercur cu 50%.
Modelul BenQ G900HDA va fi disponibil în premieră în magazinele Carrefour începând din luna octombrie, la preţul de 479 de lei, TVA inclus.

2 Comments on “Primul monitor LCD BenQ HD Ready – un pic mai ecologic”

Lasă un răspuns