Home » Auto » Nissan a vândut 50.000 de automobile Leaf în America și 115.000 la nivel global

Nissan a vândut 50.000 de automobile Leaf în America și 115.000 la nivel global

Nissan a vândut un număr de 50.000 de automobile Leaf în Statele Unite ale Americii și 115.000 la nivel global. Mașina cu numărul 50.000 a fost vândută în Dalas și este un exemplar negru în varianta SL.

Nissan Leaf este un automobil complet Electric alimentat cu baterii cu litiu. Automobilul are zero emisii poluante, fiind recomandat pentru oraș.

Nissan a livrat automobilul cu numărul 50.000 în SUA

Leaf are un motor Electric de 80KW ce oferă o accelerație rapidă. Bateriile pot fi reîncărcate la 80% în numai 30 de minute, dacă este utilizat un încărcător rapid de putere sau în patru ore dacă aveți o priză care suportă un consum 6.6 kWh.

Nissan Leaf

Nissan Leaf

Principalul concurent pentru Nissan Leaf, în Statele Unite ale Americii, este Tesla.

Elon Musk, Directorul Executiv al Tesla, declara că intenționează să construiască o fabrică gigant pentru acumulatorii performanții. Trecerea la o producție industrială la scară foarte mare este următorul pas mare care va schimba automobilul Electric. Cu un cost total de exploatare sensibil mai mic, automobilul electric are șansa să câștige un procent important din piață.

Etichete: , ,
Postat de in data de 2014/05/24. In categoria Auto, Electric. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.